Haderslev museum

Login-Log af

Info for medlemmer

Information!
Når du som medlem af SJAA logger på med dit brugernavn og password,
så kommer der andre menuer frem!

 

 

Lidt August nyt.fra Bestyrelsen

Nu begynder det at kilde i folk efter at komme ud efter høst.
Betina åbnede ballet ved at invitere på detektor tur og her i weekenden var vi igen en flok ude, formidlet af Mads fra museet. Claus Lykkegård vil eller har inviteret til besøg på Als her den kommende weekend. I foråret inviterede Mikkel også på tur. Alt i alt er der kommet lidt skub i at medlemmer inviterer andre frem for at iniativer kommer fra bestyrelsen. En rigtig positiv udvikling. Husk at man ikke behøver at invitere hele klubben, det er fint at sætte begrænsning på antal deltagere, som Brian gjorde for nyligt.
Vi har fået en forespørgsel om at medvirke i tv optagelser om 1864. Claus Lykkegård har fået aben og hans invitation har lidt forbindelse med det, da han gerne vil have lidt flere genstande end det han eventuelt finder på dagen.

I den forløbne uge har flere fra bestyrelsen været på skoler i Aabenraa kommune og introduceret et tilbud om assistance i forbindelse med lån af naturskolens detektorer.

Vil lige kort introducere nogle aktiviteter af relevans for os.

Museet er netop startet på at forundersøge et 50 hektar stort industriområde ved Padborg, hvor vi vil få mulighed for at gå på nogle arealer.

D.24 August er der mulighed for besøge en udgravning og grave lidt og prøve detektor.
https://msj.dk/aktiviteter/i-arkaeologens-fodspor-2/

D.31 August kl 10 til ca 16 er der intro til detektorhobbyen. Først praktisk information og derefter ud med detektor sammen med erfarne folk. Kender du en interesseret, som ikke er medlem, så er vedkommende også velkommen.

D.21 September er der bestyrelsesmøde. Skriv hvis i har forslag til aktiviteter m.m.

D.24 September er der foredrag af Søren A. Andersen om Fehmern bælt projektet med utroligt velbevarede genstande fra stenalder. Her er vi medarrangør og i kommer gratis ind
https://msj.dk/aktiviteter/femernprojektet/

D.8 Oktober er der foredrag af Claus Feveile om en spændende by udgravning i Ribe 2017-18, som resulterede i et overvældende genstands materiale fra Vikingetid. Også her kommer i gratis ind.
https://msj.dk/aktiviteter/det-aeldste-ribe/

Helt generelt kan det anbefales at besøge museets hjemmeside. Der er mange andre aktiviteter der kan være af interesse for jer.
https://msj.dk/alle-aktiviteter/

Det var alt fra os i denne omgang. God fornøjelse.

Joomla Template - by Joomlage.com